Whatsapp
Tıkla Ara
Bu Ay Neler Oldu ? : Şükrü Bey İletişim Sayfasından Seo İçin Talepte Bulundu...
Seo / Google / Seo Blog / 2020 Seo Teknikleri Seo Stratejileri

2020 Seo Teknikleri Seo Stratejileri

5
(35)

2020 Yılında değişen birçok şey olacağı gibi Seo Teknikleri de değişecektir. Ancak bu noktada hem değişecek teknikler hem de yeni eklenecek stratejiler olacağı gibi aynı kalan veya önemi daha da artacak seo teknikleri de olacaktır.

2020 SEO STRATEJİLERİ

Bizim 2020 yılında hit olacak Seo Stratejileri konusundaki görüşlerimize göre;

  1. Google, Footer üzerindeki iç linklemeye daha çok dikkat edecek. Site içi link ağacı ‘nın yapısını Footer üzerine taşımaya bakın denebilir.
  2. Eskiden footer linkleri üzerinden seo çalışmaları yapılırken, Google footer üzerinden olan linkleri kara listenin 1. aşaması olarak değerlendirmeye başladı. Artık sitelerin ana sayfalarından alınacak olan tekil linkler önemini çok daha fazla arttıracak.
  3. Site içerisindeki içeriklerin ciddi olarak uzun ve açıklamalı olarak yazılması ve Google ‘ın üzerinde dikkat çekecek şekilde açıklamalı olarak anlatılması ve yayına bu şekilde alınması çok daha önemli olacaktır.
  4. Site içerisindeki başlıkların ve Meta Etiketlerinin doğru olarak konması ve özellikle H Taglerinin doğru dağıtılmasının önemi çok yüksek olacak. H1 etiketinize özellikle her sayfa için dikkat ediniz.
  5. Web sitesinin dışarıdan alınacak olan link çalışması olacaksa mümkün olduğu kadar ilgili ve alakalı web sitelerinden link almaya dikkat etmeniz gerekiyor. Çok önemli mi derseniz yüzde 20 ile % 25 etkisi söylenebilir.
  6. Özellikle dikkat edilmesi gereken bir diğer konu da siteye koyduğunuz resimleri de artık Google okuyor bu nedenle lütfen resim etiketlerinizi de vermeyi unutmayınız.
  7. Kategori – Alt Kategori – ( Varsa Alt Kategorisi ) – Sayfa Yazısı şeklinde bir site içi yapı kurmanız Google Botları için Arama sonuçlarında bulunma derecenizi arttıracaktır.
  8. En önemli maddelerden biri olarak, alacağınız linklerde yurt dışı linkleri yoğun almamaya dikkat edin. Aksi halde yurt dışı link yoğunluğunuz yüksek olursa, siteniz Google tarafından ( Yabancı link yoğunluğundan dolayı ) yurt dışı yabancı dil algılanacak ve sitenizi çok ciddi bir aşağıya düşürme ile sıralamanızı allak bullak edecektir.
  9. Özellikle Resim Paylaşımı yaparak Google Görselleri ‘ne de girebilir ve bu sayede aldığınız linklerin farklı yerlerde de paylaşılmasını sağlayarak dolaylı bir aktarım yapmış olursunuz. Resim Linkleri almaya ( etiketli şekilde ) önem gösteriniz.
  10. SEO Stratejileri ‘nizi düzenlerken son olarak dikkat etmeniz gereken 2020 seo tekniği kullanıcı uyumlu bir sayfa düzenlemek olacaktır. Google için değil Kullanıcıların sayfada daha çok vakit geçirmesini sağlayacak içerikler paylaşın. Göreceksiniz ki sayfanız rekabette her zaman önde olacak.        2020 Seo teknikleri ile Seo Stratejileri

2020 SEO TEKNİKLERİ

Yukarıda anlatılan 2020 seo teknikleri, sayfanıza uygulandığında göreceksiniz ki 6 ay ila 1 sene içerisinde sıfırdan bile başlamış olsanız ciddi bir ivme ile yukarıya doğru çıkacaksınız. Birebir uygularsanız 2020 sizin yılınız olabilir. Unutmayın, burada önemli olan şey şu, eğer ki bu yukarıda anlatılanları aynı biçimde uygulamakla uğraşamayacaksanız, zamanınızı buna tam olarak ayıramayacaksanız lütfen bu konuda bizden destek alın. Çünkü bu konu hata yapılmaması gereken bir konu. Bu konuda size destek olabiliriz.

Bilginize sunulur…

Bu yayın ne kadar yararlı oldu?

Oy vermek için yıldızlara tıklayın!

Ortalama puanı 5 / 5. Oy sayısı: 35

Şu ana kadar oy yok! Bu yazıyı ilk değerlendiren siz olun.

Mutlaka Okuyunuz

Link Ağacı Nedir Nasıl Yapılır

4.8 (32) Link Ağacı Nedir Nasıl Yapılır? Tüm site yapınızı sorunsuz bir şekilde gezilebilir ve …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

fifteen − 15 =